Rapiditas E3 – HVB E1

Rustand 1-10
Eindstand 3-16

Met Guido er niet bij en ook nog Rob en Sam afwezig hebben we een nieuwe assistente geregeld, Patries de moeder van Bram. Maar met 3 mieden van de E2 erbij hebben we spelers genoeg.

De tweede wedstrijd in de nieuwe poule. Een wedstrijd in Weert tegen Rapiditas E3. Een ploeg die onderaan staat in de stand en nog niet veel heeft gewonnen. Dat bleek ook in de wedstrijd, een zwake tegenstander en we liepen al snel uit naar 5-0 voordat Rapiditas, met een beetje hulp van Jaiden, kon scoren. De mannier van verdedigen, 2 binnen de 9 meter en 3 ervoor begint langzaam goed te werken. Alleen in de aanval wordt er nog te weinig bewogen. Typisch voorbeeld; Binck heeft de bal en iedereen staat stil en dus kan Binck de bal niet kwijt, dus besluit hij maar op doel te gooien en hij scoort ook nog. Ruststand is dan ook in het voordeel van ons 10-1.

De tweede helft met Thuur in het doel, zijn we gewoon doorgegaan met scoren en super goed verdedigen. uiteindelijk is het een gemakkelijke overwinning geworden 16-3.

Na de wedstrijd shoute-outs en als verrassing mocht iedereen een snoepje uitkiezen bij het wedstrijdsecretariaat.
De volgende wedstrijd is pas weer op 8 Januari. Dus via deze weg allereerst Patries dank je wel voor het uithelpen en alle meiden van de E2 natuurlijk ook dankjewel en iedereen een leuk sinterklaas feest. En fijne kerstedagen en een goede jaarwisseling.

Groetjes Bas

Dit bericht is geplaatst in Heren E1, Zoef!. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.