HVB E1 – Targos Bevo E4

Ruststand: 2 – 4
Eindstand: 7 – 5

Wedstrijd verslag
Na een eerste seizoenshelft met zeer zware tegenstand, zijn we vandaag gestart met een wedstrijd in een nieuwe en lagere poule. Voor de jongens en meiden was dit toch een redelijke verademing.

Doch dachten we er erg licht over, en had men zoiets van, dat klusje dat klaren we wel even. Maar met te weinig inzet, redden we het in deze poule ook niet en dit was te zien aan het resultaat in de rust, 2 – 4.

Na een donderspeech en nadat iedereen weer op de juiste plek staat, schoot men uit de startblokken in de 2e helft, welke resulteerde in enkele mooie combinaties en goede doelpunten.

Het was een spannende strijd, welke we konden afsluiten met 2 doelpunten verschil en ook nog eens in ons voordeel. De coaches waren in ieder geval tevreden over het resultaat en we gaan met vertrouwen naar de volgende wedstrijd.

Gr Sam Hermans

Dit bericht is geplaatst in Heren E1, Zoef!. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.